Så lika men ändå så olika

Idag är det två månader sen tvillingarna slog upp ögonen för första gången utanför magen. Det har varit två underbara månader men ändå de jobbigaste, Vissa dagar önskar jag att dygnet har fler timmar och att fler armar ska växa ut. det behövs verkligen när man har en 1 åring och två tvåmånaders, men jag älskar mina barn även fast det ibland är kämpigt att hinna med allt och att få tiden att finnas där till allt.

2011-06-18 till 2011-08-18
Engla har gått ifrån st 44 till 56 och älskar att få spendera tid hos pappa speciellt att få sova på hans bröst, att sitta i bärsele är inte fel det heller.
Saga har gått ifrån st 44 till 50 men använder 56 som storasyster, lite stort men den funkar. Hon har nog inte bestämt var hon vill vara men hon trvis bäst när man bär runt på henne, hon vill se och sitta med överallt.
Dom både är väldigt starka i nacken, och kollar gärna runt. Engla är tvilling 1 och Saga 2 så på vikt fronten väger Engla fortfarande mer och även på längdens så slår storasyster lillasyster.


bara några minuter gamla
Här är min tjejer bara några minuter


New Bie

ldag hade Kapphal klubbdag med 20% på allt så det blev en ny heldressbodys o byxor ifrån New Bie. Inne på HM blev det bodys och strumpbyxor till tjejerna. Vincent fick ett par jeans och en tröja ifrån Zara.


kapphal 249:-

Strumpbyxor hm 99:-

Den här heldressen ifrån New Bie ska bli min, får hoppas på ork att åka in imorgon.


Torsdag 20110818

Hej, dåligt med skrivande här men både gårdagen och idag har spenderats i stan. Igår åkte hela familjen till Ikea och gick runt i några timmar. Utan några större inköp en lek matta till Engla ovh Saga o lite andra små saker.

Idg åkte jag och tjejerna in med Mathilda o Lina till stan så dagen idag bjöd på lite mer inköp både till tjejerna och Vincent. Vi var med Lina när hon gjorde ordning sina läppar på Art clinic väldigt fint ställe trives som fisken i vattnet. Kaffe och massa roliga tidningar blev även sugen på att göra en bröstförstoring, även om jag inte ammat någon av barnn så länge så satte de sina spår här hemma går dom under namnen upponer vända päron!

nu skriker ett barn dags att gå, åter kommer ikväll när alla sover

Mamma älskar er mina hjärtan


Vincent

Saga

Engla


Dom löser av varanda

Precis som rubrike säger så strax innan sju vaknade Engla och därefter kom Vincnt upp ifrån sitt rum. Saga hon somnade aldrig till och jag är inne på min femte kopp kaffe, undra hur många det blir idag? Vincent han har i alla fall gått med farfar, så det är bara vi tjejer här hemma.

Vad ska vi fylla ut dagen med idag tro? förutom att svepa en och annan kopp kaffe då o då. Är väldigt sugen på IKEA. Skulle behöva ha hem hyllor till köket och lite andra små saker till Prinsens rum. Vi får helt enkelt se



Mamma plockar björnbär, Vincent äter och ger katten!


Tisdag 20110816

God morgon, godkväll? Jag hade tänk skriva ett inlägg igår men precis när jag började så vaknde Vincent och Saga. Pappan började jobba igår efter nästan 2 månader hemma, tänka sig att mina tjejer är två månder på imorgon! tiden den går för fort. Jag tog med mig tjejerna till stan, gick linnégatan upp och in på Storken köpte med oss en babysitter babybjörn så  nu har dom en varsin.

Just nu sitter jag och puttar på Saga i babysittern medans jag själv dricker kaffe, det blir nog några fler koppar idag. Det är lika bra jag skriver ett inlägg nu medans alla sover, pappan ska till jobbet idag så jag blir ensam med tjejerna, Vincnt får vara hos farmor och farfar tills pappan är hemma igen.